Ohjelma

Satu Rinnetmäki: ”Me, myself and I”

keskiviikko 29.6.2022 Klo 17:00 | Kuhmo-talo, Pajakka-sali
K-12 esitys
10 €

Neljännen kerran järjestettävä Joutsentanssi – Kuhmo Dance Festival 2022 tuo yleisölleen nykytanssiteoksia, joiden lähtökohdat ovat tavalla tai toisella ympäröivässä luonnossa. Nämä paikkasidonnaiset teokset luodaan nykytanssin ammattilaisten toimesta festivaalin aikana.

Kesän 2022 festivaalin teemana on Kasvu. Festivaali haluaa tukea vihreää hyvinvointia, vahvistaa ihmisten luontosuhdetta sekä tarjota taide-elämyksiä luonnon ympäröimänä ja ehkäpä näin antaa sysäyksen henkiselle kasvulle.

Kutsumme jälleen kolmihenkisen työryhmän Lentuan saariresidenssiin. Viikon mittaisen residenssijaksonsa aikana kolmen taiteilijan muodostama ryhmä saattaa uuden teoksensa alkuun luontokokemuksiinsa pohjaten ja saamme nähdä demoversion siitä viikon päätteeksi.

Joutsentanssi järjestää vuosittain festivaalilla lapsille, nuorille ja aikuisille tanssileirejä ja -kursseja. Vuonna 2022 Kasvu-kurssit ja tanssileirit vievät osallistujat luontoon Kuhmon luonnonkauniille Kalevalan-aluelle. Leirien aikana valmistuvat tanssiteokset esitetään yleisölle festivaalin loppunäytöksessä Kuhmo-talossa keskustassa. Leirit ja kurssit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, tanssitaustaa ja -kokemusta katsomatta.