Ohjelma

Kuva: Annika Miettinen

Ida Elinan konsertti sekä Sommelon ja Joutsentanssin yhteiset iltamat

perjantai 1.7.2022 Klo 20:00 | Kuhmo-talo
Ohjelma sisältää Ida Elinan konsertin klo 20.00 Lentua-salissa. Konsertin jälkeen n.klo 21.00 iltamaohjelma jatkuu Kuhmo-talon aulassa ja mahdollisesti myös ulkolavalla (säävaraus). Ohjelmassa on Hytkyt-kuoron esiintyminen, Joutsentanssin ohjelmaa, erillisiä ohjelmanumeroita Sommelon taiteilijoilta ja ryhmiltä. Juttua-kahvila auki, lopuksi tanssit aulassa.
22/18 € / Osuuspankin kortilla, S-etukortilla tai Kainuun Sanomien tilaajakortilla 2€:n alennus lipunhintaan. Kuhmolaisen tilaajakortilla 2 lippua yhden hinnalla. 2 lippua / kortti. Etu voimassa vain ennakkomyynnissä.

Ida Elina on upeaääninen ja karismaattinen kanteleartisti,joka luo upean tunnelman musiikillaan. Idan ohjelmistoon kuuluvat niin säveltämänsä oma musiikki,vanhat klassikot,kauneimmat suomalaiset rakkauslaulut kuin groovaavat hittibiisitkin. Ida Elinan esiintymisessä yhdistyvät kanteleen herkkyys ja kauneus,rytmikäs ja groovaava soitto sekä upea ja vahva laulusoundi.

Hytkyt -kuoro  on, omien sanojensa mukaan,  ”mukava naisporukka”  joka laulaa kansanlauluja perinteitä kunnioittaen, mutta maustettuna uusin maustein.Suomen rikas laulukulttuuri on osa itää ja länttä. Tästä perinteen moninaisuudesta ammentaa Hytkyjen laulujen voima ja tunteiden ja tunnelmien kirjo.

Neljännen kerran järjestettävä Joutsentanssi – Kuhmo Dance Festival 2022 tuo yleisölleen nykytanssiteoksia, joiden lähtökohdat ovat tavalla tai toisella ympäröivässä luonnossa. Nämä paikkasidonnaiset teokset luodaan nykytanssin ammattilaisten toimesta festivaalin aikana.