Tutustu suomalais-ugrilaiseen kulttuuriin: Isot Iltamat kutsuvat yleisön mukaansa

Suomalais-ugrilainen kulttuuripääkaupunkivuosi huipentuu unohtumattomaan musiikin ja tanssin iltaan! Tule juhlistamaan tätä merkittävää tapahtumaa ja nauttimaan upeista esiintyjistä ja elämyksistä.

Lavalle nousevat Ilona Korhonen Ensemblen, Jenni Venäläisen & Melkutus Partyn sekä unkarilaiset Art Esszencia -kansantanssiyhtyeen ja Aligha-kansanmusiikkiyhtye.

Illanvietto järjestetään Hotelli Kalevalan ulkopuolella, aivan rannan tuntumassa. Paikalle voi saapua mukavasti istumaan alustoille ja penkeille rinteeseen, samalla kun esiintyjät luovat tunnelmaa musiikin ja laulun keinoin rannan läheisyydessä. Isot Iltamat tarjoavat rennon ilmapiirin, jossa voit uppoutua musiikin ja tanssin maailmaan upeassa luontoympäristössä. Tapahtumassa on myös mahdollisuus ostaa pientä purtavaa ja juomia, jotta jaksat nauttia illasta täysillä.

Ennakkoliput ovat jo myynnissä, ja niitä voi hankkia Kuhmo-talolta ja lippu.fi-palvelusta. Lisäksi lippuja myydään myös iltamien alkua edeltävänä aikana Hotelli Kalevalassa. Tämä on loistava tilaisuus kokea suomalais-ugrilaisen kulttuurin huippuhetkiä ja nauttia unohtumattomasta illasta musiikin ja tanssin parissa.

Tervetuloa Isoihin Iltamiin Hotelli Kalevalaan torstaina 29.6.2023 klo 21:00 alkaen!

Tutustu Isojen iltamien ohjelmaan