Kurssit

Kirkonkellojen soittokurssi

Oletko aina halunnut tutustua maailman suurimpaan, painavimpaan ja vielä kovaäänisimpään lyömäsoittimeen eli kirkonkelloihin?

Tervetuloa Kirkonkellot pintaa syvemmälle -kurssille jossa pääset oppimaan millainen ennen vanhaan oli kirkonkellonsoittajan ammatti. Kurssi on keskittyy erityisesti ortodoksiseen kellonsoittoon, mutta luvassa on myös tutustumista kellojen anatomiaan ja historiaan. Kurssi sopii parhaiten sellasille, joilla on musiikista aikasempaa kokemusta, mutta se ei ole  pakollista. Pikakurssilla jokainen pääsee oppimaan oman kelloraalin ja lopussa soitamme konsertin, jossa jokainen halukas pääsee soittamaan.

Opettajana toimii Supavit Nummelin, joka kertoo itsestään näin: ”Minut on adoptoitu Thaimaasta yksivuotiaana, ja olen yksi Suomen ainoista henkilöistä jotka huoltavat, korjaavat ja valavat kirkonkelloja kokopäivätyönä. Työnkuvaani kuuluu myös kokonaiset tornirakenteet ja niiden rakenteeliset ratkaisut. Rakentelen myös urkuja ja kapearaiteista rautatietä. Lapinjärvellä pidän kirkonkellokoulua, jossa voi tutustua kirkonkellojen saloihin Suomen kirkonkellomuseossa.”

Kursille voidaan ottaa maksimissaan 16 osallistujaa. Opettaja lainaa soittopukit kurssille osallistuville.

https://www.rekolabells.fi

 

Lataa kurssin aikataulu  tästä linkistä


Ilmoittautuminen

Kurssin tiedot

Laskutustiedot


Osallistujan tiedot