Kurssit

Runolaulukurssi

Runolaulukurssilla tutustutaan Suomen, Karjalan ja Inkerin alueen runolauluihin yhdessä laulamalla ja tutkimalla alueiden runostoa ja sävelmiä. Maistiaisena kokeilemme myös karjankutsuja yhdessä improvisoimalla. Mitä paimenet tekivätkään pitkinä päivinään korvessa karjan kanssa? Tietysti lauloivat ja soittivat! Kurssin aikana luomme pienen esityksen aiheesta Sommelon opiskelijoiden konserttiin.

Kurssi sopii kaikille laulusta ja kansanmusiikista kiinnostuneille, kaikentasoisille opiskelijoille. Anna-Kaisa Liedes on Pohjois-Pohjanmaalta, Haukiputaalta kotoisin oleva laulaja, äänitaitelija, MuT ja Sibelius-Akatemian Kansamusiikin aineryhmän lehtori. Runolaulu- ja Ääniteatteri Iki-Turson sekä MeNaiset -lauluyhtyeen jäsenenä hän on tutkinut runolaulun estetiikkaa jo vuosia. Taiteellisessa tohtorintutkinnossaan hän keskittyi ihmisen äänen moninaisiin mahdollisuuksiin pohtimalla äänen syntyä, arkaaisia äänentuottotapoja sekä ääni-improvisaatiota.

www.anna-kaisaliedes.com

 

 

Lataa kurssin aikataulu  tästä linkistä

HUOM!
Kantele-, puhallin-, lyömäsoitin-, runolaulu- ja jouhikkokurssit sekä kirkonkellojen soittokurssi:
250€, sisältää opetuksen (20 opetustuntia) seminaarit, vapaan pääsyn Kansanmusiikkijuhla Sommelon konsertteihin, mikäli konserteissa on tilaa.


Ilmoittautuminen

Kurssin tiedot

Laskutustiedot


Osallistujan tiedot